Deltametal d.o.o.

Ivana Gundulića 16

Križevci

Deltametal d.o.o. - kontakt

Kontaktirajte nas

+385 48 711 746

E-mail

info@deltametal.hr

O nama

 
 

29 godina iskustva i vrhunske kvalitete proizvoda kreiranih prema zahtjevima korisnika

deltametal o nama

Tvrtka Deltametal d.o.o. osnovana je 2008. godine i u 100% je privatnom vlasništvu sa sjedištem u Križevcima, Ulica Ivana Gundulića 16. Tvrtka Deltametal d.o.o. nastavlja djelatnost prerade metala i elektrostatskog plastificiranja metala obrta Metaloplastika vlasnika Damira Krulića.

Na području prerade i plastificiranja metala imamo više od 25 godina iskustva što dokazujemo kroz kvalitetu naših proizvoda, kratke rokove isporuke proizvoda i usluga, kao i širokim krugom zadovoljnih kupaca.

Tvrtka Deltametal d.o.o. i obrt Metaloplastika zajedno zapošljavaju 20 djelatnika. Poslovni prostor na lokaciji u Ulici Ivana Gundulića 16, Križevci iznosi ukupno 650 m2.

Prateći moderne trendove, konstantno radeći na poboljšanju kvalitete svakog proizvoda i kvalitete rada zaposlenika tvrtka Deltametal d.o.o. je započela slijedeći ciklus osuvremenivanja opreme, strojnog parka i proizvodnih pogona.

Rezultat toga je nova, suvremena proizvodna hala površine 2500 kvadratnih metara, koja je omogučila novi iskorak u kvaliteti, rokovima i cijeni naših proizvoda.

Strojevi i proizvodne linije renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Jorns Ag, Gasparini, Forstner ili Trumpf dokaz su naše ozbiljnosti.

View the embedded image gallery online at:
https://deltametal.hr/o-nama#sigProIda7d2c98457

 

Kreiranje proizvoda pema zahtjevima korisnika koristeći suvremenu tehnologiju i rješenja.

 

hamag bicro    esif    europska unija

Krajnji primatelj finanijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".